Gezocht: deeltuiniers


Heb je groene vingers, maar heb je zelf geen ruimte voor een moestuin? Vind jij groenten van eigen kweek ook het lekkerst?

Wil je je kennis over moestuinieren doorgeven aan anderen, of net zelf bijleren? Ben je gewoon graag buiten in de natuur of haal je voldoening uit het samen dingen organiseren en fabriceren?

En vooral, heb je zin om anderen te ontmoeten en samen te werken aan een creatief, ecologisch en sociaal project? Deel dan mee in de tuinvreugde en schrijf je in als deeltuinier bij Vaartgaard!



Wat heb jij in je mars? 


Vaartgaard staat open voor alle deeltuiniers die ecologisch tuinieren hoog in het vaandel dragen, of ze nu veel ervaring hebben of niet. Groene vingers zijn belangrijk maar ook andere talenten zijn meer dan welkom. Naast bloemisten en herboristen zijn we op zoek naar organisatorische en creatieve duizendpoten, communicatiegoeroes, cijferwonders, ambachtslieden en techneuten … Noem maar op, ieder kan op zijn manier een meerwaarde betekenen voor onze deeltuin.



Doe mee!


Zin om mee te bouwen aan de Vaartgaard? Stel je kandidaat voor 24 december 2021. We proberen iedereen na inschrijving uit te nodigen voor een infomoment in de tuin zelf. Zijn er veel meer inschrijvingen dan beschikbare plaatsen? Dan wordt er een wachtlijst aangelegd.